Categorii

Maieu

Rezultate:  1 - 2 din 3

Pagina 1 din 1
Afisare 2 produse dintr-un total de 2
produse pe pagina

Maieu Dama

Maieul este o piesă esențială în garderoba oricărei femei. La Janette Home, maieurile sunt concepute pentru a vă oferi confort și stil în fiecare zi. Realizate din materiale de înaltă calitate, maieurile noastre sunt moale la atingere și se potrivesc perfect siluetei dvs.

Designul nostru unic combină liniile clasice cu detaliile moderne, creând un look care este atât de actual, cât și atemporal. Fie că optați pentru un maieu dama simplu sau unul cu detalii speciale, avem opțiunea perfectă pentru dvs.

Și nu este doar despre maieuri femei. Pentru a vă completa ținuta, vă recomandăm să aruncați o privire la lenjeria intimă noastră confortabilă, perfectă pentru a vă asigura că aveți suportul necesar în fiecare zi. De asemenea, nu uitați să explorați colecția noastră de sosete și papucii de casă pentru a vă menține picioarele calde și confortabile. Și pentru acele zile în care doriți să ieșiți din casă, dar să vă păstrați confortul, treningurile noastre, fie din seria mică sau seria mare, sunt alegerea perfectă.