Categorii

Despre noi

Povestea ‘Janette – Confortul Casei Tale’ a început cu o pasiune pentru calitatea produselor de care avem nevoie în viața de zi cu zi la noi acasă.

Confortul este esențial pentru a crea atmosfera de cămin, și de aceea vă punem la dispoziție sute de produse din game variate, cu modele și întrebuințări diverse, ce vă ajută să vă completați imaginea casei dumneavoastră.

Premiza noastră este ‘eleganta si confort’, de aceea fiecare produs are un aspect plăcut și o utilitate în casă. Varietatea este foarte importantă pentru clienții noștri, și dorim să vă oferim noutățile în materie de amenajarea casei, utilarea bucătăriei și decorarea casei.

Motivație ne-a fost dorinta de a oferi un confort clientului si de a-l servi cat mai bine! De aceea am facut din magazin un mini moll, asa cum imi place mie sa-i spun.

Ne-am dorit să-i oferim clientului cam tot ce are nevoie pentru relaxarea de acasa.

Avem clienti care vin catre noi de ani de zile cu ÎNCREDEREA că reusim de fiecare data să-i ajutăm să gaseasca tot ce au nevoie.  

Iar noi ne străduim să depășim așteptările.

De multe ori ni se intampla sa vina clienti si sa ne spuna ca li sa recomandat acest magazin.  Eu cred ca asta este cea mai buna reclama.

Printre gamele de produse veți regăsi:

> Textile pentru casă (prosoape, fețe de masă, lenjerii de pat, pături, cuverturi, pilote, perne)

> Îmbrăcăminte pentru adulți și copii (pijamale, lenjerie intimă și de corp,articole de imbracaminte de interior ,dresuri, halate, treninguri, tricouri, bluzoane, papuci de casă)

> Utilarea bucătăriei (vase yena, oale, cratițe, tigăi, seturi de farfurii și tacâmuri, tăvi pentru cuptor, pahare și căni, ibrice, espressor, căni termos, tocătoare, instrumente de gătit, mașini de tocat, accesorii diverse, recipiente din sticlă, suporturi pentru desert)

> Decorarea casei (aromaterapie, sfeșnice, ambalaje decorative, ceas de perete)

>Electrocasnice (veioze, fier de călcat, mixere, tocătoare electrice, blendere, cafetiere, sandwich maker, toaster, uscătoare de păr, mașini de tuns, radiouri digitale, becuri, lanterne, boxe și căști, cântar electronic, prelungitoare, produse electronice diverse)

> Jocuri (table, rummy)

Vă așteptăm la magazinul nostru să descoperiți o gamă foarte variată de produse, ce vă vor ajuta să vă regăsiți confortul de acasă!